Narin Güran soruşturmasında jandarmanın bulduğu yeşil tülbent... İmam ve anne Yüksel Güran faklı cevap verdi: Şüpheler arttı

"KESİCİ ALET VE SİLAHLA YARALANMA YOK"

14 kişilik uzman ekibin yürüttüğü ön otopsi çalışmasında, Narin’in cansız bedeninde gözle görülür kesici alet ve silahla yaralanma bulgusuna rastlanılmadı.

Otopside Narin’den alınan 91 örnek alındığı, bazı örneklerin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

"KARA KUTU ANNE"

NTV yayınına katılan uzun süre cinayet büroda çalışan emekli Emniyet Müdürü ve Suç Araştırmaları Uzmanı Mesut Demirbilek, çocuk cinayetlerinde en önemli şüphelinin yakın çevre olduğuna dikkat çekip ilk 24 saatin çok önemli olduğunu vurguladı. Soruşturmada düğümü çözecek anahtarın hanenin içinde olduğuna dikkat çeken Demirbilek, kara kutunun anne olduğunu vurgulayıp "Baba belki orada yok ama sonrasında işe vakıf olduğunu ve gizlediğini düşünüyorum. Annenin ise çelişkili açıklamaları var." dedi.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı Piyangoyu Buldular. 1 Kilosu Bin Lira... Nihal Candan'ın son görüntüsü korkuttu!