Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Ceset var, katil yok, deliller yetersiz...

Davayı takip eden Diyarbakır Barosu kaynakları cinayet sebebinin yer almadığı bir cinayet davasında; mahkeme sürecinin nasıl ilerleyeceği konusunda Haber Global'e bilgi verdi.

CESEDİ HEPSİ GÖRDÜ

İddianameyle ilgili hazırlanan raporda şunlar yer aldı: "Narin'in öldürülmesine ilişkin iştirak iradesi içerisinde olduğu hususunda yeterli şüphe bulunmuştur. Şüpheli anne Yüksel Güran da olay günü ilk saatlerden itibaren Narin’in vefat ettiğini bildiği şeklinde hal ve tavırlar sergilediği, üzüntünün yanı sıra bir korku ve endişe barındıran sözler söylediği, 'Enes'i nasıl kurtarabilirim' şeklinde beyanlarının bulunduğu, Narin’in cansız bedenine ulaşıldığı gün çıkan tartışmada kardeşi Yasemin'in 'Doğruyu söyleseydiniz böyle olmazdı' şeklindeki sözleri, Nevzat Bahtiyar'ın alınan savunmalarında istikrarlı olarak Yüksel ile Salim Güran arasında bir ilişki olabileceği yönündeki beyanları ayrıca Narin'in cansız bedeninin Nevzat isimli şüpheli tarafından götürüldüğü esnada arkasından bakarak ağladığı yönündeki beyanlar dikkate alındığında diğer şüphelilerle iştirak iradesi içerisinde olduğu tespit edilmiştir."


TUSAŞ'a saldırı; olay yerinden ilk fotoğraflar... Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak! Burcuna göre hangi değerli taş olduğun belli oldu İzlemesi zor, sarsıcı bir sinema şöleni...