Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Ceset var, katil yok, deliller yetersiz...

EVLER YAN YANA AYNI EVDE OLMALARI DELİL KABUL EDİLMEYEBİLİR

Oysa bu kişilerden anne Yüksel ile ağabey Enes’in anne oğul oldukları için zaten aynı evde telefonlarının sinyal vermesinin hayatın olağan akışıyla uyumlu olduğu bildirildi. Yine amca Salim’in kan bağı bulunması ve birinci derece akraba olması, evinin de Narin’in evinin yanında olması nedeniyle telefonlarının aynı evden baz vermesinde normal bir durum olduğu ifade ediliyor. Nevzat Bahtiyar’ın evinin ise amca Salim’in evinin yanında olması ve köyde tek baz istasyonu olduğu için köydeki herkesin telefonlarının aynı baz istasyonundan sinyal vermesi nedeniyle bunun yargılama safahatında maddi somut delil olarak da kabul edilemeyebileceği ifade ediliyor.

2 AY SÜREN SORUŞTURMA HAYAT KIRIKLIĞI YARATTI

Bu 4 kişinin telefonlarının yan yana sinyal vermesi ile amca Salim’in aracında Narin’in kıyafet DNA’sının çıkması haricinde 8 klasörlük dava dosyasında başkada somut hiçbir delilin olmaması 2 ay gibi uzun süren bir soruşturmada hayal kırıklığı yarattı. Katili bulunamadığı için de anne, amca, ağabey ve Nevzat Bahtiyar “Müşterek fail” kabul edildi. 

TUSAŞ'a saldırı; olay yerinden ilk fotoğraflar... Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak! Burcuna göre hangi değerli taş olduğun belli oldu İzlemesi zor, sarsıcı bir sinema şöleni...