Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Ceset var, katil yok, deliller yetersiz...

DELİL KLASÖRLERİNDE NELER VAR?

Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre; “Delil klasörü” olduğu belirlenen dosyaların içinde jandarmanın fezlekesi, olay tutanakları, arama ve el koyma kararları, HTS kayıtları, adli tıp raporları, otopsi raporu gibi belgeler yer aldı. 274 kişinin ifadesinin alındığı, köydeki ev, ahır ve eklentilerinin didik didik arandığı 2 aylık soruşturmanın sonunda hazırlanan iddianame, kamuoyunun beklentilerine cevap olamadı.

AYNI EVDE OLMALARI VE ARAÇTAKİ KIYAFET DNA’SI DIŞINDA HİÇBİR DELİL ELDE EDİLEMEDİ

Bir Başsavcı Vekilinin koordinatörlüğünde 3 Cumhuriyet savcısı tarafından yürütülen soruşturmayla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sık sık, “Narin kızımızın katilleri yargı önünde hesap verecek. Fazla uzun sürmez. Katilleri açığa çıkaracağız” şeklinde açıklamaları da toplumda bir beklenti oluşturdu, ancak 8 klasörlük dosyada delil niteliği olabilecek tek somut maddi delil HTS kayıtlarına göre, amca Salim, anne Yüksel, ağabey Enes ve kızı dereye gizleyen Nevzat Bahtiyar’ın aynı evde olmaları gösteriliyor.

TUSAŞ'a saldırı; olay yerinden ilk fotoğraflar... Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak! Burcuna göre hangi değerli taş olduğun belli oldu İzlemesi zor, sarsıcı bir sinema şöleni...