Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Ceset var, katil yok, deliller yetersiz...

60 gün sonra tamamlanan iddianameye göre Narin Güran, boğularak öldürüldü. Cinayet saatinde Salim Güran, Yüksel Güran, Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın evde bulunduğuna dair deliller yer aldı, kim tarafından ve hangi sebeple öldürüldüğüne dair doğrudan bir tespit yapılmadı. 274 kişinin ifadesi alındı, tüm köy arandı. 14 sayfalık iddianame ve iddianamenin eki olarak da 8 klasörden oluşan dosya mahkemeye gönderildi. 4 sanığın o gün neler yaptığı dakika dakika tespit edildi. İşte detaylar...

Narin Güran cinayeti hala çözülemedi. Olay günü baz istasyonlarından alınan veriler ve bilirkişi tarafından yapılan fiziki ölçümler, şüphelilerin Narin'in evinde ve çevresinde bulunduklarını kesinleştirdi. Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, bu kayıtlar, sanıkların hareketlerini anbean takip ederek cinayetin işlendiği saatlerde evde olduklarını gösteriyor.

İşte 21 Ağustos günü dakika dakika yaşananlar...

Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi... Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Şevket Altuğ'un son hali sevenlerini isyan ettirdi Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak!