Narin Güran soruşturması genişletildi! Cinayetin şifrelerinin çözümü için kritik rapor... Yeni gözaltılar olabilir

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos'ta öldürüldü. Cansız bedeni 19 gün sonra derede bulundu. Cinayet kapsamında çoğu aile üyesi 12 kişi tutuklandı. Komşu Nevzat Bahtiyar yeni itiraflarda bulundu. Küçük kızı amca Salih Güran'ın öldürdüğünü söyledi. Bahtiyar'ın yeni itirafları kapsamında ev, araç ve ahırdan alınan delil niteliğindeki numunelerin Van Jandarma Kriminal Laboratuvarı'na gönderildi. Cinayette yeni gözaltılar olabileceği belirtilirken gizli tanık iddiasında bulunuldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Narin Güran 8 yaşındaydı. 21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde öldürüldü. Cansız bedeni 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'ne saklanmış şekilde bulundu. Cinayet tam olarak çözülemedi. Komşu Nevzat Bahtiyar yeni itiraflarda bulundu. Bu itiraflar kapsamında yeni deliller için düğmeye basıldı. İtiraflar üzerine köye giden jandarma ekipleri Bahtiyar’ın evinde ve ahırında yeniden DNA ve incelemesi yaptı. Cezaevinde birbirleriyle görüşmelerine izin verilmeyen Güran ailesi bireylerinin kameralı özel odalarda tutuldukları ve dışarıdaki aile bireylerinin dahi görüşmelerine izin verilmediği belirlendi.

BAHTİYAR'IN İTİRAFLARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Narin Güran'ın Katili Sürpriz İsim Çıktı Narin Güran cinayetinde diş izi raporu çıktı Narin Güran soruşturması genişletildi! Kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var Bir nişan daha yapınca sosyal medya karıştı Kocasını başka bir kadınla böyle bastı