Narin Güran cinayetinin sırrı çözülüyor: Emniyet 'o mesajlar' için harekete geçti. Anne için de çarpıcı iddia

Narin Güran daha 8 yaşındaydı. 21 Ağustos'ta Kuran kursundan çıktı. Bir daha haber alınamadı. Ta ki düne kadar. Dün küçük Narin'den acı haber geldi. Narin'in cansız bedeni dere kenarında bir çuval içerisinde üzeri taşlarla kapatılmış şekilde bulundu. Güran'ın ölümüyle ilgili sırları soruşturma kapsamında tutuklanan amca Salim Güran'ın sildiği WhatsApp mesajları ele verecek. Emniyet o mesajlar için harekete geçti. Annenin çelişkili ifadeleri dikkat çekti. Narin'in naaşı dayısına teslim edildi.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni dün Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde bulundu. Çuvalın üzeri taşlarla doluydu. Haberle Türkiye yasa boğulurken Narin Güran cinayetinin sırrının WhatsApp mesajlarında olduğu belirtiliyor.


Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır Ekim ayında zengin olacak burçlar belli oldu Dehşete düşüren açıklama: Diri diri yakıldı