Narin Güran cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler... Nevzat Bahtiyar’ın 7 dakika 28 saniyelik görüntüsü çıktı

AĞABEYİN ANLATIMLARI İKNA ETMEDİ

Diğer yandan, Narin’in öldürülmesi soruşturması çerçevesinde tutuklanan ağabey Enes Güran’ın köye neden geldiği konusunda adli makamları ikna edemediği bilgisi mevcut.

Ağabey Güran, dosyaya giren ilk ifadesinde, her ne kadar ağabeyinin askere gidecek olması ve akrabalarının düğünü için Malatya’dan 20 Ağustos’ta köye geldiğini açıklasa da gözaltına alındığında yapılan mülakatta köye gelişi konusunda soruşturma makamlarını ikna edemedi.

Kaldı ki, ağabey Baran Güran’ın olayın çözülmesi için Diyarbakır Barosu’ndan yardım istediğini hatırlatayım.

Ayrıca, şüphelilerin tamamına DNA testi yapıldı, bilindiği üzere. DNA testlerinin sonuçları henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. Ancak, özellikle ağabey Enes Güran’la ilgili sonucu bu satırların yazarı olarak merak ediyorum doğrusu.

Çünkü, Enes Güran’ın zaman zaman uyuşturucu kullandığı iddiası gündemde. Ayrıca, tutuklu amca Salim Güran’ın da yeğeni Enes Güran’a kimi zaman harçlık verdiği bilgisi var.

Bu bilgilerin bütünleştirilmesi, olayın aşama kaydetmesine yol açabilir.

Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Narin cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı EYT'den Yararlanamayanlara Müjde. İdil Bilgen'in nerede olduğu ortaya çıktı Diploma Ortaya Çıktı Ekrem İmamoğlu Paylaştı