Narin Güran cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler... Nevzat Bahtiyar’ın 7 dakika 28 saniyelik görüntüsü çıktı

Arif Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar'a yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı. Arif Güran, Nevzat Bahtiyar'a 'itirafçı' denmesinin yüreğini acıttığını söyledi ve Nevzat'ın birkaç gün önce Narin'e para vererek kendine alıştırdığını iddia etti.

"ONDAN BAŞKA KİMSE DEĞİL..."

Eşi Yüksel Güran ile oğlu Enes Güran'ın tutuklanmasının ardından ilk kez konuşan baba Arif Güran'ın ilk sözleri "Bizi bitirdiler, Rabbim de onları perişan etsin" oldu.

Narin'in babası Arif Güran ilk olarak şunları söyledi:

"Narin'i Nevzat sakladı. Ne eşim, ne çocuğum hiç kimse ile görüşmedim. İlk günden beri dediğim gibi, eğer bir suçları varsa devlet cezasını verecek yoksa evlerine gelecekler. Nevzat Bahtiyar gidip kızımı saklamış. Ondan başka kimse değil. Jandarmanın gördükleri yer onu söylüyor. O adamın o gün kırmızı araba kapısında değildi. Kızım tepeye çıkmamış. Orada o namussuz o cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış. Zaten son ifadesinde gelip benim evimden sözde götürmüş."


Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı İdil Bilgen'in nerede olduğu ortaya çıktı Diploma Ortaya Çıktı Ekrem İmamoğlu Paylaştı Kahve ne zaman içilmeli? İşte en doğru saati Aralıktan içeri bakınca hayatının şokunu yaşadı Borçlar 2 bin 222 lira taksitle ödenebilecek