Narin Güran cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler... Nevzat Bahtiyar’ın 7 dakika 28 saniyelik görüntüsü çıktı

Bu yaşananlardan sonra geçen haftaya dönelim.

İstanbul’da polis memuru Şeyda Yılmaz, hakkında 26 ayrı suç dosyası bulunan Yunus Emre Geçti tarafından şehit edildi. Hem de kendisine müdahale eden polis memurunun silahını elinden alarak.

Olay ülke genelinde infial yarattı. İki bakanlık bir kez daha karşı karşıya geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, üst perdeden kamuoyu paylaşımı yaparken Adalet Bakanlığı, taziye mesajları dışında sessiz kalmayı tercih etti.

Ancak ertesinde beklenmedik bir bilgi kamuoyuna yansıdı. Üstelik hem polis teşkilatını hem de Bakan Yerlikaya’yı zor durumda bıraktı bu bilgi.

Hakkında adli kontrol kararı bulunan ve polis merkezine giderek imza vermesi gereken katil zanlısı Geçti’nin son dönemde imza vermediği ve bu durumun da polis tarafından savcılığa bildirilmediği bilgisi gündeme düştü.

İçişleri Bakanlığı’nın açıklamadığı bu bilgi, nasıl olduysa iktidara yakın televizyon kanalları ile belli başlı gazetelere ulaştırıldı.

Hangi kanal üzerinden bilginin paylaşıldığını söylemeyim; siz bulun!"

Narin'in babası Arif Güran da A Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güran, kızının katilini açıkladı. İşte o ifadeler...

Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Narin cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı EYT'den Yararlanamayanlara Müjde. İdil Bilgen'in nerede olduğu ortaya çıktı Diploma Ortaya Çıktı Ekrem İmamoğlu Paylaştı