Narin Güran cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler... Nevzat Bahtiyar’ın 7 dakika 28 saniyelik görüntüsü çıktı

Narin Güran cinayetinde soru işaretleri hala giderilemedi. 8 yaşındaki minik Narin 21 Ağustos'ta öldürüldü. Eğertutmaz Deresi'ne bir çuval içerisinde saklandı. Narin'in cansız bedeni 8 Eylül Pazar günü sabah saatlerinde bulundu. Cinayette çok kritik 7 dakika 28 saniyelik görüntü elde edildi. Baz istasyonundan da 2 kişi daha çıktı. Narin'in babası Arif Güran'ın açıklamaları ise kafaları karıştırdı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi'nin Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos günü kaybolan ve cesedi 8 Eylül günü köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Narin Güran soruşturmasında, katil veya katillerin kim olduklarını açığa çıkaracak olan en önemli delilin TÜBİTAK’a gönderilen kamera kayıtları olduğu bildirildi. Cinayet soruşturmasında, Narin'in annesi Yüksel Güran, amcası Salih Güran, ağabeyi Enes Güran ve yengesi Hediye Güran dahil 12 kişi tutuklandı.
Eğertutmaz Deresi ile köyün alt kısmındaki pamuk ve mısır tarlalarının bulunduğu ovayı gören 360 derece görüş açısı ile 20 kilometre etkili menzili bulunan Şahin Gözü adı verilen kamera görüntüleri ile Narin’in son olarak olay günü 15.15’te görüldüğü okula ait kamera görüntüleri çözümü yapılmak üzere TÜBİTAK’a gönderildi.
Kadir Ezildi'nin nişanlısının açık halini paylaştı Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Hazar Ergüçlü, Dilber’i anlattı Narin cinayetinde yeni görüntü ve bilgiler EYT'den Yararlanamayanlara Müjde. Konya'da satılık ada: Metrekaresi 9 dolar