Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler: 4 yıl önce kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek'le ilgili bilgiye ulaşıldı

ANNENİN YÜREK YAKAN SÖZLERİ

"Allah rızası için bana oğlumu getirsinler, ben 6 saat bile oğlumdan ayrı kalamazken, günler oldu aylar oldu ve yıllar oldu hiçbir yerde onu görmemişler. Ne gören var ne duyan var. Her yere baktılar jandarma dahil herkes seferber oldu. Allah hepsinden razı olsun. Allah için Miraç'ı bulup bana getirsinler. Ben Miraç'ımı istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. Tüm bakanlarımızdan, cumhurbaşkanımızdan ricamdır. Allah için bana oğlumu getirsinler. Kaç gündür çocuklarım günlerdir, aylardır, yıllardır anne Miraç nerede diye soruyorlar? Cevap veremiyorum 'oğlum gelecek' diyorum ama hiçbir yerde yok. Benim şüphelendiğim 'bu şahıs diyebileceğim' biri yok. Kimseyi hedef gösteremem."

YENİ İPUCU BULUNDU

Narin soruşturmasını yürüten jandarma ekipleri yine soruşturmayı genişlettikleri esnada Miraç'la ilgili ipucu bulundu. O ipucu çerçevesinde de birtakım görüşmeler de yapıldı. Ve önümüzdeki günlerde yakın zamanda artık Miraç'la ilgili de Narin soruşturması bir taraftan devam ederken aynı şekilde de Miraç Çiçek dosyasında ilerletilmiş olacak.

Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler Cem Garipoğlu gizemi için tarih verildi Mecliste büyük gerginlik! Alevli protesto 5 Yıl Sonra Ortaya Çıktı. 1 Kilosu 250 Lira