Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Battaniyedeki DNA örnekleri eşleşti

TİŞÖRT VE BATTANİYEDE DNA BULGUSU

Sözcü'de yer alan habere göre raporda Narin’e ait tişört, çocuk battaniyesi, forma, yastık kılıfı, çocuk elbisesi, saç tokası, bir çift çocuk ayakkabısı ile muhtelif kıl örnekleri üzerinde yapılan detaylı çalışmada, tişört ve battaniye üzerinde kadın genotipine sahip bireye ait DNA profili tespit edildiği anlatıldı. Bu kadın profilinin, Narin’in annesi Yüksel ile babası Arif’ten alınan ağız içi sürüntü ve kan örnekleriyle karşılaştırıldığında, battaniye ve tişörtteki kadın DNA profilinin Arif ile Yüksel’le eşleştiği ve kadın profilinin Narin’e ait olduğunun kesinlik kazandığı ifade edildi.

Van’a gönderilen numuneler arasında Narin’in haricinde farklı kişilere ait DNA bulgusu elde edilemezken, gözler TÜBİTAK’a gönderilen görüntülerin çözümüyle ilgili bilirkişi raporuna çevrildi.

Semih Çelik'in babasının ifadesi ortaya çıktı Narin'in DNA örnekleri eşleşti Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar Kel yapan şampuanlar belli oldu Durmadan Hapşıran Kadından Yeni Haber Erken boşalmayı önleyen 6 yöntem ortaya çıktı