Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Battaniyedeki DNA örnekleri eşleşti

EŞLEŞME GÖSTERECEK PROFİL BULUNMADI

Raporda, Jandarma Kriminal Başkanlığı, Ankara, İstanbul ve Van Jandarma Bölge Kriminal Laboratuvar Müdürlükleri, Biyolojik İnceleme Laboratuvarınca tutulan ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Polis Laboratuvarları Biyolojik İncelemeler Şube Müdürlüğü Laboratuvarı'nda bulunan sahibi tespit edilemeyen olay yeri DNA profilleri, beden muayenesi, genetik incelemeler ve fiziki kimliğin tespiti hakkındaki yönetmeliğin 14/2. maddesi gereğince laboratuvarda muhafaza altına alınan kişilere ait DNA profilleri arasında tarama yapıldığı ve eşleşme gösterecek benzer profile rastlanılmadığının altı çizildi.

Raporda, DNA profili içeren numuneler haricinde gönderilen ve laboratuvarda incelemeye tabi tutulan kıl, ağız içi sürüntü ve diğer numunelerin de DNA analiz çalışmalarına cevap vermediği için DNA profilinin elde edilemediği kaydedildi. Narin’e ait pembe tişörtten alınan 1 ve 2 nolu leke, siyah tişörtten alınan 2 nolu leke numunesinden, çocuk battaniyesinden alınan 2 nolu leke örneğinden elde edilen DNA profilinin bulunduğu bildirildi. 

Semih Çelik'in babasının ifadesi ortaya çıktı Narin'in DNA örnekleri eşleşti Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar Kel yapan şampuanlar belli oldu Durmadan Hapşıran Kadından Yeni Haber Bankalarda Kiralık Kasa Ücretleri Ne Kadar?