Narin Güran cinayetinde tüyler ürperten detay: Cesedin bulunduğu çuvaldan öyle bir şey çıktı ki...

Narin Güran cinayeti gizemini koruyor. Katilin kim ya da kimler olduğu cesedin bulunduğu 8 Eylül'den beri belirlenemedi. 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında, cesetten 91 farklı numune alındı. Klasik otopsi raporunda, farklı kişilere ait DNA veya doku örneğine rastlanmadı. Ancak çuvalın içinden çıkan bir ayrıntı ise bu korkunç planı yapanları ele verecek cinsten.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi'nin Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos günü kaybolan ve cesedi köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Narin Güran soruşturmasında, klasik otopsi işlemi öncesinde cesetten alınan 91 örnekle ilgili herhangi bir delil elde edilemedi.

Soruşturma dosyasına yansıyan bilgilere göre, Narin’in, 5 kişilik su altı arama ve kurtarma ekibi tarafından 8 Eylül günü sabah saat 06.00’da 37.SBF 06008 89639 koordinatlarına gelindiğinde derenin toprak ile birleştiği kısmında bulunduğu belirtildi.

Narin Güran cinayetinde tüyler ürperten detay Kadir Ezildi'nin nişanlısının açık halini paylaştı Polis katili Yunus Emre Geçti'nin kirli geçmişi Hazar Ergüçlü, Dilber’i anlattı Konya'da satılık ada: Metrekaresi 9 dolar Ekim ayı o burçlara ilaç gibi gelecek!