Narin Güran cinayetinde soruşturmanın seyrini değiştirecek bilgiler: Çember daraldı. Kim, kimle yan yanaydı?

Diyarbakır'da 21 Ağustos günü öldürülüp Eğertutmaz Deresi'ne minik bedeni saklanan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 8 Eylül'de sabah saatlerinde bulundu. Cinayetteki gizem hala çözülebilmiş değil. Cinayetle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Cinayet günü amca Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın telefonunda dikkat çeken ayrıntı ortaya çıktı. Annenin, amcanın cep telefonunu 30 Temmuz’da çaldırdığı ve bu telefon çaldırmadan sonra Salim Güran’ın geri aradığı tespit edildi.

Narin Güran’ın cinayetinde dair soruşturma derinleşiyor. Ancak katil ya da katiller henüz tespit edilmiş değil. Cinayetle ilgili önemli yeni bilgilere ulaşıldı. Nevzat Bahtiyar’ın verdiği üç farklı ifade arasındaki çelişkiler, soruşturmanın seyrini değiştirdi. Bahtiyar, cesedin alındığı yerle ilgili farklı noktaları işaret etti. Ancak cinayet günü telefon sinyalleri, olayı çözmeye yönelik ipuçları verdi. Dosyaya yeni bilgiler de eklendi. Narin'in bir amcası verdiği ifade de aylık gelirini 400 bin lira olarak açıkladı.

Taklit-tağşiş ürünler listesi güncellendi Narin Güran cinayetinde kritik gelişme Balgamı ciğerden söküp atan doğal formül Emeklilik sistemi sil baştan değişiyor Konya'da 5.5 Büyüklüğünde Deprem! Burcunuza göre hangi ülkede yaşamalısınız?