Narin Güran cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı... 'Pişmanım' diyerek anlattı

İHMALLER ZİNCİRİ DE SIRALANDI

Suç araştırmaları uzmanı Mesut Demirbilek, olaya dair kritik ihmal ve gecikmeleri sıraladı:

- Olay yerinin geç incelenmesi: Narin Güran'ın ev ve çevresinde yeterli inceleme yapılmadı, özellikle cinayetin işlendiği düşünülen ahırda arama 32 gün sonra gerçekleştirildi.

- Şüphelilerin telefonlarına geç erişim: İlk günlerde şüphelilerin telefonlarına el konulmaması, önemli iletişim kayıtlarının silinmesine yol açtı. Aile bireylerinin telefonlarının dinlenmesi dört gün gecikti.

- Askeri Üssün kameralarının incelenmemesi: Olay yerini gören askeri üssün güvenlik kameraları zamanında incelenmedi, bu nedenle cinayet anına dair görüntüler kaybedildi.

- Olayın gecikmeli cinayet olarak değerlendirilmesi: İlk günlerde kayıp olarak değerlendirilen olay, cinayet gözünden incelenmedi. Bu durum, ceset ve delillere ulaşım sürecini uzattı.

Demirbilek, olayın erken aşamalarında aile bireylerinin dikkate alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, ifadelere dayalı soruşturmaların yeterli olmayabileceğini belirterek, somut delillerin toplanmasının önemine dikkat çekti.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı Demir deposu besinler belli oldu Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi 'Üfürükçü hoca'nın arşivi ifşa oldu