Narin Güran cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı... 'Pişmanım' diyerek anlattı

Kaya, ifadesinde şunları dile getirdi:

"Hür irademle hiçbir baskı altında kalmadan ifade vermiştim ve aynen tekrar ederim. Ben sadece yukarıda belirtmiş olduğum 0535 …. GSM hattını uzun süredir kullanmaktayım. Başkaca benim kullanmış olduğum bir GSM hattı yoktur.

Ben, Diyarbakır ili Bağlar ilçesinde bulunan kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde ikamet ederim. Ben Diyarbakır il merkezinde bulunan sitede özel güvenlik olarak görev yaparım. 21/08/2024 günü saat 08.00'de iş yerimde nöbetimin bitmesine müteakip çıkış yaptım ve ikametim olan Tavşantepe Mahallesine geldim. Mahalleye saat 09.00 sıralarında geldikten sonra saat 12.00 civarına kadar uyuyup dinlendim.

Daha sonra 25/08/2024 günü kayınbiraderim olan Erhan Güran'ın oğlu Uğurcan Güran'ın düğünü olacağından eşim Azize Kaya ve çocuklarım Eda Nur Kaya ve Elif Kayı'yı alarak merkezde sağlık ocağı diye tabir edilen yerde düğün için alışveriş yaptık. Daha sonra tam hatırlayamamakla birlikte saat 18.00 sıralarında Tavşantepe Mahallesine geri döndük ve ikametimize geldik.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı Demir deposu besinler belli oldu 'Üfürükçü hoca'nın arşivi ifşa oldu Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi