Narin Güran cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı... 'Pişmanım' diyerek anlattı

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni ayrıntılar adeta kan dondurdu. Yeni bulgularda anne Yüksel Güran, Hediye Güran, Maşallah Güran, Salim Güran ve Enes Güran'ın neler yaptıkları belirlendi. Güran ailesinin cinayet sonrasında aldığı tedbirler ne kadar organize olduklarını ortaya koydu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında Narin'in birinci derece yakınlarının da bulunduğu çok sayıda isim tutuklu yargılanırken dikkat çeken ayrıntılar da kamuoyuna yansımaya devam ediyor.

Savcılık kararı ile çok sayıda kişiye yönelik teknik takip kararı alındı. Teknik takibin yanı sıra ortam dinlemesi de yapıldı. Güran ailesinin, ortam dinlemesine karşı müziğin sesini açarak önlem almaya çalıştıkları öğrenildi.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi 'Üfürükçü hoca'nın arşivi ifşa oldu Bu burçlara para kene gibi yapışacak!