Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız kritik bilgiler: Jandarma iki defa yakalamış, tutanak tutmuş

NEVZAT BAHTİYAR NEDEN SUSUYOR?

Soruşturmadaki en somut ve iddialı bilgileri veren kişi. Ailenin komşusu, Salim Güran’ın yakın arkadaşı. Narin’i Salim’in öldürdüğünü ardından da cesedi yok etmesi için kendisine teslim ettiğini söylüyor. Detaylarda çelişkileri olsa da bütün ifadelerinde bu temayı işliyor.

KATİL ZANLISI TEK KİŞİ AMCA SALİM GÜRAN

Bütün olayların merkezinde. Savcılığın “cinayetin faili” diye tutukladığı tek kişi. Olay günü Narin’in evinin civarında olduğu ve “itirafçı” Nevzat ile de irtibatlı olduğu teknik delillerle sabit. Arama sürecindeki yanlış yönlendirmelerin de azmettiricisi.

NARİN NE GÖRDÜ? ANNENİN CİNAYETTEKİ ROLÜ NE?

Narin’in öldürüldüğü saatlerde evde olduğu, hatta öldürülmesine de şahit olmuş olabileceği şüphesi var. Baştan beri çelişkili görülen açıklamaları söz konusu. “Kasten öldürmeye iştirak etmek” suçlamasıyla tutuklu. Enes’in kolundaki ısırıkların, annenin Narin’i onun elinden kurtarmaya çalışırken oluştuğu şüphesi de var.

Narin cinayetinde kan donduran rapor! Amca Salim Güran'dan flaş talep! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Vatandaş Bastırdı TOKİ Yüzde 25 İndirim Kampanyası Ahu Tuğba'nın kızından cenaze açıklaması!