Narin Güran cinayetinde HTS raporu ortaya çıktı: 8 Eylül'de yoğun görüşme trafiği... Aile üyelerinin telefonları cesedin oldu yerden sinyal vermiş

VAN JANDARMA KRİMİNAL LABORATUVAR RAPORU BEKLENİYOR

Sözcü'de yer alan habere göre soruşturmayla ilgili JASAT ile Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin köyde delil niteliği taşıyan bir takım bulgularla ilgili Van Jandarma Bölge Kriminal Laboratuarına gönderilen sonuçların da bu hafta içinde tamamlanıp Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderileceği öğrenildi.

Şüphelilerin ev, ahır ve eklentileri ile araçlarında yapılan delil incelemesinde JASAT ekiplerinin aldığı örnek numuneler Van Jandarma Kriminal Bölge Laboratuarına gönderilmişti.

Narin’in öldürülmüş olabileceği değerlendirilen ev, ahır ve çevresindeki eklentilerdeki eşya ve materyallerden alınan parmak izi, kıyafet DNA bulguları, tırnak, sigara izmaritleri üzerindeki genotip uyumluluk gösterebilecek tükürük ve salya örnekleri, kan ve kıl numuneleriyle ilgili raporun dosyaya gönderilmesinden sonra geriye sadece TÜBİTAK’tan gelecek rapor beklenecek.

Narin Güran cinayetinde HTS raporu ortaya çıktı Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Gram altın için 4500 TL tahmini! Yeni Asgari Ücrette Üç Rakam Öne Çıktı Bir İlk. Elazığ'da Vatandaşın Tarlasından Çıktı Dağın tepesinde cinsel ilişkiye girdiler