Narin Güran cinayetinde HTS raporu ortaya çıktı: 8 Eylül'de yoğun görüşme trafiği... Aile üyelerinin telefonları cesedin oldu yerden sinyal vermiş

TÜBİKAT’A GÖNDERİLEN GÖRÜNTÜLERİN ÇÖZÜMÜ BEKLENİYOR

Narin'in kaybolduğu gün ve sonrasındaki arama çalışmalarının devam ettiği günlerde de bazı aile bireylerinin cesedin bulunduğu dere yatağı bölgesindeki baz istasyonlarından telefonlarının sinyal aldığı bildirildi.

Ancak el konulan telefonların alınan imajında, farklı uygulamalar üzerinden yapılan tüm arama ve mesajlaşmaları içeren yazışmalar silindiği için cinayetin şifrelerinin de bu yazışmalarda olduğu ancak bir tespit yapılamadığı öğrenildi.

Yine köyden tespit edilen ancak çözümü yapılamadığı için TÜBİTAK’a gönderilen bazı kamera görüntülerinin çözümüyle ilgili çalışmaların sürdüğü ve raporun önümüzdeki günlerde savcılığa teslim edileceği bildirildi.

Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Narin Güran cinayetinde HTS raporu ortaya çıktı Gram altın için 4500 TL tahmini! Yeni Asgari Ücrette Üç Rakam Öne Çıktı Bir İlk. Elazığ'da Vatandaşın Tarlasından Çıktı Dağın tepesinde cinsel ilişkiye girdiler