Narin Güran Cinayetinde Gizli Tanık Ortaya Çıktı. Ankara'dan Gelen Uzman Ekip Diyarbakır'da

KAMERALI ÖZEL ODALARDA GÖRÜŞTÜRÜLMÜYORLAR

Nevzat Bahtiyar hariç tümü aile bireyleri ve akraba olan 12 kişi T2 ve T3 Yüksel Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki özel kameralı odalarda tutuluyor ve soruşturma tamamlanana kadar birbirleriyle görüşmelerine hiçbir şekilde izin verilmiyor.

Aynı şekilde görüş günlerinde de dışarıdaki akraba ve aile bireylerinin de tutukluların ziyaretçi olarak cezaevinde görüşmelerine izin verilmediği öğrenildi. Bir araya geldikleri takdirde delillerin karartılmasına yönelik tekrardan ifade değişikliğine gidebilecekleri ihtimali nedeniyle cezaevindeki özel güvenlikli odalara alınan aile bireylerinin odalarına sayım ve yemek ihtiyacı için giriş-çıkış yapan infaz koruma memurlarının da yine belirlenen daimi personelden seçildiği ve bunların da dışarıdaki aile bireyleriyle olası bir irtibat kurmaları veya bilgi getirip götürmelerinin de önüne geçmek için mesai saati içinde tümünde ses kaydı alabilen yaka kamerası olduğu öğrenildi. Aile bireylerinin gerek birbirleriyle gerekse dışarıyla tüm bağlantılarının kesildiği ifade edildi.
Narin Güran Cinayetinde Gizli Tanık Ortaya Çıktı Kalça fotoğrafı paylaştı ortalık karıştı! Türkiye turnesinde hayranlarıyla buluşuyor