Narin Güran cinayetinde en önemli bilgi: Aracın şoför koltuğunda mı öldürdü?

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Cinayet Uzmanı Mustafa Bayram çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Soruşturmanın artık sonuna gelindiği belirtildi.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Edinilen bilgilere göre, Yüksel Güran’ın evinden alınan halıların yıkanmadığı ortaya çıktı. Arif Güran’ın evindeki halıların 27 Ağustos günü jandarma ekipleri tarafından incelenmek üzere alındığı belirlendi. Alınan halıların evde katlanmış ve yıkandığına dair bir bulgunun olmadığı öğrenildi.

Marketten bu markaları alırken dikkat! Narin Güran cinayetinde en önemli bilgi Kar kapıya dayandı. Kışlıklarınızı çıkarın! Fethullah Gülen'i böyle kaçırdılar... Kan donduran cinayet itirafı! Kayısı ve rafadan yumurta tüketenler dikkat