Narin Güran Cinayetinde Dikkat Çeken Facebook Paylaşımı. O Mesajı Kim Yayınladı Kim Sildi? Tülin Güran'ın Mezar Yeri Nerede?

Türkiye günlerdir Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ı konuşurken olayla ilgili aydınlatılmayan bir çok soru bulunuyor. Gazeteci Emrullah Erdinç de sosyal medya üzerinden "Narin Güran'ın amcası, babası, ailesi bu mesaja açıklık getiremiyor." diyerek Facebook'taki o paylaşıma dikkat çekti. Erdinç, cevaplanmayan iki soru olduğunu söyledi ve ailenin cinayetin aydınlatılmasına katkı vermediğini ileri sürdü.

Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında küçük kızın annesi, babası ve yakınlarının da bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında aralarında Narin’in anne, ağabey ve amcalarının da bulunduğu 11 kişi tutuklandı. 

Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü Emekli Maaşları Yüzde 37 Düşecek. Uzman Açıkladı Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Kızılcık Şerbeti'nin afiş krizinde 2. perde! Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak