Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran öyle bir şey yapmış ki...

Narin Güran cinayeti soruşturması tamamlandı. Cinayeti kimin işlediği sorusu cevap arıyor. Bugüne kadar bir numaralı şüpheli hep amca Salim Güran olarak anılıyordu. Ancak iddianame ile birlikte birçok nokta netleşti. İddianamede 4 isim hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran'ın cinayet öncesi yaptığı bir ayrıntı ise dikkat çekti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca tamamlandı. Başsavcılık tarafından hazırlanan ve 12 sayfadan oluşan iddianame, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesine sunuldu. İddianamede, tutuklu şüpheliler amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar hakkında, "İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Fethullah Gülen öldürüldü mü?