Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu: Tek kişi değillermiş...

JASAT 2 EYLÜL SONRASINDAKİ GÖRÜNTÜLERE DE EL KOYDU

Askeri üs bölgesine ait kamera görüntülerinin yanı sıra köyde evlerine kamera taktıran köylülerin de kamera kayıt cihazlarına incelenmek üzere JASAT tarafından el konuldu.

Küçük kızın kaybolduğu 21 Ağustos gününe ait köyde sadece okul kamerası görüntüleri tespit edilmişti.

Amca Salim Güran’ın aracında küçük kızın DNA örneklerinin çıkması üzerine amca 2 Eylül günü tutuklandı.

2 Eylül’den sonra köyde başta Güran ailesi olmak üzere köylüler evlerine güvenlik kamerası taktırdı.

Narin’in cesedinin bulunduğu 8 Eylül gününden sonra toplu gözaltıların olduğu gün amcanın tutuklandığı 2 Eylül ile Narin’in cesedinin bulunduğu 8 Eylül arasındaki 6 günlük köylülerin evlerine taktığı kamera kayıtlarına da JASAT incelenmek üzere el koydu. Bu kayıtlarda da köyde şüpheli görülen dakikalar ve saniyeler izlendi.

6 günlük tarihi kapsayacak şekilde köydeki arama çalışmalarına kimlerin katıldığı, nerelere bakıldığı, köyde ikamet etmeyen farklı kişilerin de arama çalışmalarının devam ettiği tarihte köyde oldukları belirlendi. Kamera incelemelerin tamamlanması sonrasında yeni gözaltıların olabileceği bildirildi.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı Demir deposu besinler belli oldu 'Üfürükçü hoca'nın arşivi ifşa oldu Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi