Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu: Tek kişi değillermiş...

HEDEF TAKİBİ, HEDEF TESPİTİ ÖZELLİĞİ OLAN 2. NESİL KAMERA

ASELSAN tarafından geliştirilen ikinci nesil Şahin Gözü adı verilen yüksek çözünürlüğe HD termal kamera, durumsal farkındalık gece ve gündüz gözetleme ve keşif, görünür ışık bandında çalışma özelliğine sahip.

Kamerada elektronik büyütme özelliğinin yanı sıra, yüksek hassasiyet ve doğruluk, ekrandaki görüntünün dondurulması ile hedef analizi, elektronik büyütme, yer konumlama sistemi (GPS), göze zararsız lazer mesafe bulucu, istikamet açısı hassasiyeti özellikleri de bulunuyor.

Sözcü'de yer alan habere göre Narin cinayetindeki şifreleri çözmesi beklenen Şahin Gözü’nün etkili menzili ise 20 kilometre. Yüksek performanslı bir elektro optik sensör sistemine sahip kameradaki 360 panoramik keşif, gözetleme, hedef tespiti, hedef takibi ve koordinat belirlemeye dair bir örneği alınan görüntülerin çözümüne dair TÜBİTAK’tan gelecek raporla Narin cinayetindeki sır perdesinin de aralanması bekleniyor.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı Demir deposu besinler belli oldu 'Üfürükçü hoca'nın arşivi ifşa oldu Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi