Narin Güran cinayetinde BTK raporu amca Salih Güran'ı yalanladı: Nevzat Bahtiyar ile yan yana çıktılar... Narin'i 3 dakikada öldürmüşler! Sırrı yengeler çözecek

Narin Güran cinayeti henüz aydınlatılamadı. Soruşturmada kritik raporlar gelmeye devam ediyor. Soruşturmada, Bilgi Teknolojileri Kurumu İletişim Başkanlığı'ndan gönderilen HTS kayıtlarına göre, cinayet günü ve saatinde amca Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın yan yana oldukları ve aynı baz istasyonundan telefonlarının sinyal aldığı belirlendi. Cinayetin sırrını yengelerin çözeceği belirtildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi'nin Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos günü kaybolan ve cesedi 8 Eylül’de köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Narin Güran soruşturmasında tutuklanan amca Salim Güran, jandarma, savcılık ve sorgu hakimliğindeki ifadelerinde, Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos günü 15.00 ile 16.00 saatleri arasında Nevzat Bahtiyar’ı hiç görmediğini ve yan yana gelmediklerini iddia etmişti.

Amca Salim, olay günü saat 14.30’dan akşam 20.00’ye kadar tarlada işçisi Ramazan Atasoy ile birlikte vakit geçirdiklerini belirterek şöyle demişti:

-Nevzat’ın ifadeleri yalandır. 21 Ağustos günü ben saat 15.00 ve 16.00 saatleri arasında Nevzat’ı kesinlikle görmedim.

-Saat 20.00’den sonra köyün içinde evime doğru ilerlerken bir kalabalığın içinde gördüm.

-Bunun haricinde kesinlikle gün içerisinde kendisini, görmedim ve görüşmedim. Bahsettiği saatlerde yeğenimin cesedini kendisine teslim etmedim.

BTK raporu amca Salih Güran'ı yalanladı Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi Ekrem İmamoğlu'nun Büyük Korkusunu Açıkladı! Yeni yılda yüzleri gülecek olan burçlar açıklandı Ev, araba veya arsa alacak burçlar belli oldu! Hileli sucuğu anlamanın yöntemi bulundu