Narin Güran cinayeti Sevil Atasoy’a arşivi açtırdı

Narin Güran cinayeti gizemini korumaya devam ediyor. Elde edilen deliller ve ifadeler çerçevesinde sona gelindiği iddia edilse de henüz net bir açıklama yok. Cinayetle ilgili 12 kişi tutuklandı. Operasyonlar devam ediyor. Narin'in cansız bedeninden 91 örnek alındı. Narin’in boğularak öldürüldüğü belirlendi. Narin cinayetinde Prof. Dr. Sevil Atasoy'un ne diyeceği merak konusuydu. Atasoy sessizliğini bozdu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

8 yaşındaki Narin Güran için Türkiye günlerce iyi haber bekledi, 19’uncu günde cansız bedeni Eğertutmaz deresinden çıkarıldı. Tarihler 8 Eylül'ü gösteriyordu. Sabah saatleriydi.

Küçük Narin'in Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde, Kuran kursu için evden çıkıp 15:15 ile 15:40 arasında yani 25 dakikada öldürülüp dereye götürüldüğü kamera kayıtlarıyla tespit edildi.


Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Gizem Karaca’dan üzücü haber Ebru Polat, 'köle' itirafında bulundu