Narin cinayetinde yeni gelişme: Nevzat Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı. O ismi suçladı, cinayetin nedenini açıkladı

TUTUKLULUK DEVAM DENİLEREK DOSYA SAVCIYA İADE EDİLDİ

Sözcü'de yer alan habere göre; Sulh Ceza Hakimliği tutukluluk incelemesi kararında, tüm dosya kapsamı bir bütün olarak incelendiğinde Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin 5. Maddesinde öngörülen geçerli şüphe sebeplerinin, Anayasa’nın 19. maddesinde yer alan kuvvetli belirtinin ve CMK’nın 100/1. Maddesinde öngörülen somut delillerin mevcut olduğu vurgulandı.

Suça öngörülen cezanın alt ve üst sınırı, suçun katalog suçlardan oluşu, verilmesi beklenen cezaya göre kaçma ihtimalinin kuvvetli olması dikkate alındığında, tutuklanma tedbirinin ölçülü olduğu bildirildi.

Ev hapsi, yurt dışına çıkış yasağı gibi adli kontrol tedbirinin bu aşamada yetersiz kalacağı için şüphelilerin tutukluluk halinin devamına karar verilip dosya yeniden soruşturmayı yürüten 3 savcıya iade edildi.

Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! 'Galata' filmindeki cesur sahneleri kriz çıkardı Burcunuza göre hangi meslek size uygun? Gaziantep’teki aile katliamında korkunç iddia Asla elma yememesi gereken kişiler belli oldu