Narin cinayetinde yeni gelişme: Nevzat Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı. O ismi suçladı, cinayetin nedenini açıkladı

"BEN ÖLDÜRMEDİM, SALİM KIZI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ BANA SÖYLEDİ"

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’da 5’inci kez alınan ifadesinde, küçük kızı kendisinin öldürmediğini, amca Salim’in öldürdüğü iddiasında bulundu.

Bahtiyar, “Salim beni ağabeyi Arif’in evine çağırdı. Evde bir oda hariç tüm odaların kapıları kapalıydı. Salim beni solda bulunan odalardan birine götürdü. Narin’in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu gördüm. Ağzında köpük şeklinde sıvı vardı. Salim bana, ‘Yüksel’le birlikte olduğumuzu gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Sende benim suç ortağımsın. Olaya tanık olduğun için cesedi yok edeceksin. Bunu yok et ve sonrasında sana 200 bin lira vereceğim’ dedi. Cesedi birlikte Battaniyenin içine bıraktık. Salim cesedi kucağıma verdi ve cesetle birlikte evden çıktım. Kapı önünde Narin’in terlikleri vardı. Salim’in isteğiyle alıp battaniyenin içine koyduktan sonra aracıma bırakmak için evime doğru gittim. Cesedi ilk önce bana ait ahıra pencereden bıraktım. Ardından ahırdaki çuvalı aceleyle cesedin başından geçirdim. Çuvalı bağlamamıştım. Battaniyeyi arkamdan aracıyla gelen Salim’e verdim. Salim, ‘Cesedi gerekirse parçala, sonra dereye at’ dedi. Arif’in evine doğru baktığımda Narin’in annesi Yüksel yüzünü ellerinin arasına alarak ağlıyordu. Cesedi dereye götürüp gizledim. Narin’in bir ayağı çuvalın dışında kalmıştı. Telaşla yaptığım için bağlayamadım. Olaydan birkaç gün sonra Salim’le yolda karşılaştık. Benimle kaş göz işareti yaparak selamlaştı. Cesedi bıraktığım yeri Salim’in görüp görmediğini bilmiyorum. Dere köyün yüksek yerlerinden görülmektedir. Bu nedenle Salim beni izleyerek cesedi nereye bıraktığımı görmüş olabilir. Ben Narin’i kesinlikle öldürmedim.”

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE BU BİLGİYİ İLK KEZ DUYACAKSINIZ! CANLI YAYINDA AÇIKLADI. OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! 'Galata' filmindeki cesur sahneleri kriz çıkardı Burcunuza göre hangi meslek size uygun? Gaziantep’teki aile katliamında korkunç iddia Asla elma yememesi gereken kişiler belli oldu