Narin cinayetinde sır perdesini çözecek ses kaydı. Aile meclisi iddiası ortalığı karıştıracak

Ağabey Enes Güran'ın ifadesinin devamı şu şekilde:

- (Kolundaki ısırık izi) Hatırladığım kadarıyla Narin'in kaybolduğu 3. gün evimize gelenler oluyordu ve evde herkes ağlamaya başladı. Bende o an çok üzülmüştüm. Ağlarken babamın beni görerek üzülmesini istemediğim için kolumun üzerine kapanarak ağlamıştım. O esnada sinirden kolumu ısırdım. Isırık izi bu sebeple oluştu. Kesinlikle kolumu kardeşlerim ya da başka biri herhangi bir sebeple ısırmadı.

- (Sırtındaki tırnak izleri) Benim sırtımı kesinlikle kimse tırnakla çizmedi. Kimseyle bir kavgam ya da tartışmam olmadı. Tahminimce kardeşimi arama esnasında yorgunluktan sırtımızı duvarlara yaslamamız, yıkık evlere sürünerek girmemiz gibi durumlardan kaynaklanmış olabilir. Söz konusu izlerin 3. kişi tarafından yapılmış olabileceği şeklindeki durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Kimseyle bir tartışmam ya da kavgam olmadı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin cinayetinde kan donduran rapor! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı