Narin cinayetinde sır perdesini çözecek ses kaydı. Aile meclisi iddiası ortalığı karıştıracak

Türkiye, Narin cinayetine kilitlendi. Herkesin tek tesellisi suçluların cezalarını bulmaları. Soruşturmada amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ardından anne Yüksek Güran ve Ağabey Enes Güran dahil 8 kişi daha tutuklandı. Tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Soruşturmada kritik bir ses kaydı dosyaya girdi. Ses kaydının içeriği de ortaya çıktı. Bu ses kaydı ile cinayetin aydınlanması bekleniyor. İşte o ses kaydı ve ifadeler...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili sır perdesi henüz aydınlatılamadı. 21 Ağustos günü kaybolan, arama çalışmalarının 19’uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin’in öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturmada kritik gelişmeler yaşandı.

ANNE VE AĞABEYİN DE ARALARINDA BULUNDUĞU 8 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirilerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan, Narin Güran'ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı. Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar da daha önce tutuklanmıştı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Anne Yüksel ve ağabey Enes Güran "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek", amca Fuat Güran "Suç delillerini yok etmek", diğer 5 şüpheli ise "Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narin'in babası Arif Güran'n da aralarında bulunduğu 10 kişi savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar İmamın neden ifadesinin alındığı belli oldu Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü Emekli Maaşları Yüzde 37 Düşecek. Uzman Açıkladı Kızılcık Şerbeti'nin afiş krizinde 2. perde!