Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı: Doğum kontrol için 'ertesi gün' hapı almışlar

HER ŞEYİ İNKAR ETMİŞTİ

Hediye Güran ifadesinde, kayınbiraderi olan Salim ile ilişkisini şiddetle reddetmiş, “Yok böyle bir şey” demişti. Narin kaybolduktan 3 gün sonra telefonunu değiştiren Hediye’nin eski telefonunun imajını alan jandarma siper suçlar bürosunda yaptığı incelemede, Salim ile geriye dönük birden fazla cevapsız çağrı ve aramalar olduğu belirlenmişti.

Hediye Güran bu aralamalarla ilgili de, “Ben aramadım. Muhtemelen çocuklarım benim telefonumdan aramıştır. Salim’den gelen arama varsa bu da Salim’in eşi Salim’in telefonundan beri aradığı içindir” diyerek kendini savunmuştu.

Hediye Güran gözaltına alındıktan sonra jandarmadaki ilk mükatasında, ağabey Enes’in annesiyle boğuştuğunu, kolunu annesinin ısırdığını belirtmiş olmasına rağmen sonra alınan ifadelerinde adeta kes, kopyala, yapıştır yöntemiyle noktasından virgülüne kadar aynı ifadeyi tekrar etti.

Olayı görmediğini, Narin’in kimi öldürdüğünü bilmediğini belirtmiş ve bu ifadesi üzerine “İştirak halinde kasten öldürme” suçundan tutuklanmıştı.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı Piyangoyu Buldular. 1 Kilosu Bin Lira... Görenler gözlerine inanamıyor!