Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı: Doğum kontrol için 'ertesi gün' hapı almışlar

Narin cinayetinin üzerinden 1 ay geçti. 8 yaşındaki Narin 21 Ağustos'ta kaybolmuş 8 Eylül'de dere yatağında bir çuval içerisinde cansız bedeni bulunmuştu. Cinayette anne Yüksek Güran, amca Salim Güran, ağabey Enes Güran ve yenge Hediye Güran kilit isimler. Bu isimler arasında cinsel ilişki olabileceğine yönelik kuşkuları artıran bir bulguya ulaşıldı. Doğum kontrol için 'ertesi gün' hapı aldıkları görüntüler dosyaya girdi. Aileden bir ismin 'gizli tanık' olabileceği belirtildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesine bağlı Tavşantepe Köyünde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cesedi 8 Eylül günü dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili katilin kim olduğu halen gizemini koruyor. Kim tarafından, neden öldürüldüğü belirlenemezken, tüm aile bireyleri sorgulandıktan sonra gözaltına alınan ve 4 günlük gözaltı süresi dolmasına rağmen 5’inci gün adliyeye sevk edilen yengesi Hediye Güran’ın (39), muhtar amca Salim Güran ile aralarındaki gönül ilişkisi iddiaları da güçlendi.

Narin cinayetinde kan donduran rapor! Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Ahu Tuğba'nın kızından cenaze açıklaması! Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı