Mezarlıkta anne ile 2 kızını katletmişti! Yamaçtaki oyukta yakalandı

Adana'da oğlu Muzaffer Erkuvan'ın intiharından sorumlu tuttuğu Güldane ile annesi Şenay ve kız kardeşi Gaye Gerçek'i mezarlıkta başlarından vurarak öldüren Şemsettin Erkuvan ormanda saklandığı oyukta yakalandı. Erkuvan'ın cinayetten önce saklanacağı yeri ayarladığı, yaşamını sürdürmek için de yamaçtaki oyuğa yiyecek ve yedek kıyafet stokladığı ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Adana'da 1 çocuk annesi 20 yaşındaki Güldane Gerçek, dini nikahla birlikte yaşadığı 23 yaşındaki Muzaffer Erkuvan'ı şiddetli geçimsizlik nedeniyle terk edip, Kadın Sığınma Evi'ne yerleşti. Erkuvan, barışmak için 24 Ağustos'ta Güldane'nin annesi Şenay Gerçek'in Sarıçam ilçesi Menekşe Mahallesi'ndeki evine gitti. Güldane Gerçek, barıştırma teklifini reddedince Muzaffer Erkuvan dışarı çıkıp, kendini ağaca asarak intihar etti. Erkuvan ailesi, Muzaffer Erkuvan'ın ölümünden Güldane ile annesi Şenay ve kız kardeşi Gaye Gerçek'i sorumlu tuttu.

Narin'in abisi Baran'dan yeni açıklamalar... Cem Garipoğlu'nun mezarındaki derin şüphe Asgari ücret zammında masadaki 2 formül Hastalıklara en şifalı çorba belli oldu Eda Taşpınar'ın kıyafeti şoke etti! Kirada yeni dönem... Bakan Şimşek duyurdu