Marmara'nın kabusu müsilaj geri dönüyor. Karadeniz'den girdi

Marmara Denizi'nin kabusu olan müsilajın Beykoz sahilinde balıkçı barınaklarının bulunduğu bölgede yoğunlaştığı görüldü.

Kaynak: A.A

Geçtiğimiz yıllarda Marmara Denizi'nin farklı bölgelerinde görülen ve endişelere neden olan müsilaj (deniz salyası) Karadeniz'e açılan kapı olan Beykoz'da görülmeye başlandı.

Çevre sakinleri denizin dibinde yoğunlaşan müsilajın, birkaç gündür yüzeyde de görülmeye başlandığını bildirdi.

Beykoz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Zeki Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balıkçıların müsilaj nedeniyle muzdarip olduğunu belirterek, "İki buçuk aydır biz müsilajdan etkileniyoruz. Sabah ağ atıyoruz, yarım saat sonra çekiyoruz" dedi.

Sahiplendiği köpekleri öldüren doktor tutuklandı Oğlunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor! İstanbul'un sokak sokak deprem haritası Parası olanların gözü kulağı bu haberde Süper minisiyle genç kızlara adeta taş çıkardı! Dünya yıldızlarıyla bir araya geldi!