Maksimum verimi almak için sabahları aç karnına için: Balı suya ekleyip sabahları için o dertten kurtulun. Bal ve su karışımının faydaları nedir?

Sabahları aç karnına içilen ballı suyun faydaları saymakla bitmiyor. İşte ballı suyun mucizevi faydaları...

Bozulmayan yapısı, güçlü içeriği ve daha pek çok özelliği ile uzmanlar tarafından da tüketilmesi tavsiye edilen doğal ürünlerin başında gelen bal, özellikle şu mevsimde birçok kişinin sofrasından eksik olmuyor.

Bağışıklığı güçlendiren balın 1 yaşından sonra çocuklarda da tüketilebileceğini belirten uzmanlar, bu mucizevi ürününün pek çok faydasının olduğunu ifade etti. Alerjik olduğu için hekim kontrolünde tüketilmesi gereken balın ayrıca su ile birlikte de tüketilebileceğini ve bu sayede farklı faydaların ortaya çıkacağını ifade eden uzmanlar, çalışmalarının sonuçlarını paylaştı.

BALLI SUYUN FAYDALARI NELER?

Suyun yaşam kaynağı olduğu bilinmektedir. Öyle ki kişi ek bir rahatsızlığı olmamasına rağmen arka arkaya az su tükettiği günlerin ardından bir anda çeşitli semptomlar sebebi ile kötü hissetmeye başlayabilir. Bu neden ile herkesin düzenli olarak bolca su tüketmesi gerektiği belirtilir. Öte yandan bal da uzmanların tavsiyelerine konu olan doğal ürünlerin başında gelir. Alerjik bünyede olmayan kişilerin bal tüketmeleri gerektiğini belirten uzmanlar, bu iki ürünün bir araya gelmesi ile de ciddi faydaların ortaya çıktığını vurguladı.

Ballı suyun öne çıkan faydaları şu şekilde sıralanabilir:

- Bağışıklık sistemini güçlendirir.

- Sindirim sistemini iyileştirir.

- Enerji verir.

- Kilo verme sürecine katkı sağlar.

- Kalp sağlığını destekler.

- Vücudu toksinlerden arındırır.

- Boğaz ağrısını dindirir.

- Öksürüğü keser.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!