LGS sonuçları açıklandı, özel okul fiyatları uçtu 1 milyona dayandı: Önkayıtlar süreci başladı, yabancı okullar taban puanlarını açıkladı

Geçtiğimiz yıl 375 bin TL civarında olan Fransız liselerinden Saint Michel Fransız Lisesi 833 bin TL, Sainte Pulcherie Fransız Lisesi ise 862 bin TL oldu. Saint Benoit Fransız Lisesi ise hazırlık sınıfı kayıt ücretini 370 bin’den 890 bin TL’ye yükseltti.

Çocuğunu LGS puanı istemeyen özel okullarda okutmak isteyen velilerin de 300 bin TL’den başlayan okul ücretlerini gözden çıkarması gerekiyor. Diğer yandan okul fiyatlarına servis, kıyafet, yemek, kırtasiye, kitap ve gezi ücretleri dahil edilmiyor. TED kolejinde hazırlık sınıfı 560 bin TL’yi bulurken buna 85 bin TL’de de yemek ücreti eklenmesi gerekiyor.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay! Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a hapis şoku Kısa süre içinde zenginliği tadacaklar Türkiye'nin En Zor Mesleklerinden Biri!