Lanthimos’un Merhamet Hikayeleri, Minyonların yeni macerası Çılgın Hırsız 4, Mert Turak ve Özge Borak'ın dramı Kum Zambağı... Temmuz vizyonu oldukça iddialı... (5 Temmuz)

Lanthimos’un Merhamet Hikayeleri, Minyonların yeni macerası Çılgın Hırsız 4, Kevin Costner'in western çıkarması Horizon: An American Saga, İran'dan dünyaya acı bir çığlık Reyhan, Mert Turak, Özge Borak'ın dramı Kum Zambağı... 10 yeni filmin gösterime gireceği Temmuz ayının ilk haftası birbirinden iddalı yapımları sinema severlerle buluşturuyor...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Merhamet Hikayeleri / Kinds of Kindness

Filmin Türü: Komedi, Dram

Lanthimos’un senaryosunu Köpek Dişi ve The Lobster'da işbirliği yaptığı Efthimis Filippou ile birlikte yazdığı Merhamet Hikâyeleri, farklı öyküler anlatan "üç parçalı bir masal" olarak tanımlanıyor. Hkâyeler, hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan çaresiz bir adamı, denizde kaybolan karısının geri döndüğünü ancak farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memurunu ve özel yeteneklere sahip birini bulmaya kararlı bir kadını izliyor.

Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Gizem Karaca’dan üzücü haber Ebru Polat, 'köle' itirafında bulundu Konya'da zehirli örümcek alarmı!