Kuru öksürüğü geçiriyor ciğerleri güçlendiriyor: Üzümü böyle tüketin

Kuru öksürük için üzüm

Üzüm, içerdiği güçlü vitaminler ve mineraller sayesinde en şifalı meyvelerden biridir. Ayrıca güçlü bir antioksidan deposudur. Üzüm sağlığımıza için bir dizi yarar sağladığı gibi, kuru öksürük için de doğal bir tedavidir.

Ciğerleri güçlendiren bir meyve olan üzümün suyunu tüketmek, kuru öksürük için oldukça faydalıdır. Üzümü direkt olarak da tüketebilirsiniz.

Kuru öksürüğü tetikleyen bakterileri vücuttan temizleyen üzüm suyu ayrıca, demir eksikliğine iyi gelir, baş ağrısını hafifletir ve kemikleri güçlendirir.

Üzüm suyu hazırlamak oldukça kolaydır. Dilediğiniz miktardaki üzümleri yıkayın ve tencereye alın. Üzümler patlayıp yumuşayınca ocaktan alın ve süzgeçten geçirin. Bardağa koyup içebilirsiniz. Şifa olsun!

DİKKAT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Arka Sokaklar Murat Komiser'in son hali şaşırttı! Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getiriliyor! İşte Cem Garipoğlu'nun Mezarının Son Hali Ölüp yeniden dirildiğini iddia etti gündem oldu! Bu burçlara sahip olanlar yüzleri gülecek! 1 kilosu 12 Bin TL'ye Satılıyor Yunanistan'a rakip