Kurtlar Vadisi hakkında şaşırtan gerçek: Oktay Kaynarca ilk kez açıkladı

Ünlü oyuncu, "Sıkıntılı bir süreçti canı çok sıkkındı Osman'ın. Çakır karakterinin ölmesinin kararının ardından bana iletti. Bana ilettiler 'Tamam canınız sağ olsun ne yapalım sonuçta o bir karakter. Canını sıkma bu kadar önemli değil' dedim. Sette büyük bir moral bozukluğu vardı. Herkesin canı çok sıkkındı. Ben herkesi eğlendirmeye neşelendirmeye çalışıyordum. Bittikten sonra 'Tamam' dedik." dedi.

Kaynarca, "Sonuçta bu bir sahne, biz nasıl çekilmesi gerekiyorsa ona önem veriyoruz. Anladığım kadarıyla çok da iyi çekilmemiş. Ben olsam şimdi daha güzel çekerim. Işığı, detayı, biraz daha gererdim sahneyi. Biraz hızlıca çekilmiş bir sahne." dedi. "Ölümden öte köy mü var" lafını ben uydurdum. Dizide doğaçlama yaptığım replikler hoşuna gidiyordu insanların. 'Ne güzel İstanbul be' sözü de çok tuttu." ifadeleriyle durumu anlattı.

Rojin'in ölümünde Narin yöntemi mi uygulandı? Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Ücretli Özel İçerik Üretme Kararı Aldı İşte asgari ücrete zam senaryoları Victoria’s Secret şovu altı yıl sonra geri döndü Yer Sivas: Köy halkı hayrete düştü