Kız kardeşler Öldüresiye Dövmüşlerdi. Çoban Nail'in Hayatı Yürek Burktu

Kahramanmaraş'ta iki kız kardeş tarafından arazide darp edilen ve büyük tepki çeken görüntüler sonrası kız kardeşler tutuklanırken, şiddete maruz kalan çobanın hayatı ise yürek burktu. Yaşadığı ev de görüntülendi. Anne ve iki engelli kardeşiyle yaşamını sürdürüyor.

Kaynak: İHA

Türkiye, Kahramanmaraş'tan gelen bu görüntülerle sarsılmıştı. 

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Çokak Mahallesi'nin kırsalında iki kız kardeş çoban Nail'i darp etmiş ve bunu da videoyla kayıt altına almışlardı.

Kahramanmaraş'ta engelli çobana sopayla işkence yapan ve o anları çeken iki genç kız gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilmişti.

Andırın ilçesi kırsalında engelli bir çobanı bir genç kızın sopa ile dövmesi, diğer genç kızın da bunu cep telefonu ile görüntüye alması sosyal medyada yayınlanınca Kahramanmaraş Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yapmıştı.

Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Diploma Açıklaması Narin Güran soruşturmasında 2 gizli tanık iddiası Büşra Pekin estetikle bambaşka biri oldu Alp Kavasoğlu son yolculuğuna uğurlandı Bitlis depremi sonrasında kritik uyarılar Ceyda Düvenci'nin kombini beğenilmedi