Kişilik testi: Seçtiğiniz yaprak karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor

4. YAPRAK

Bir sloganın olsaydı, şöyle olurdu: işler ilk defadan itibaren doğru yapılır. Sen zeki, mantıklı, çalışkan bir insansın. Doğaçlamayı sevmiyorsun ve bu nedenle her zaman görevlerini sonuna kadar yerine getiriyorsun ve kuralları mümkün olduğunca doğru bir şekilde takip etmeye çalışıyorsun. Asıl zorluğun, işin için çok yüksek standartlara sahip olmanın mümkün olduğunu ve sonunda seni yıpratan sürekli bir mükemmellik arayışına dalmış yaşadığını anlamaktır. Doğal bir yeteneğin var, işleri iyi ve daha iyi yapmak için çabalıyorsun, ancak mükemmellik takıntının seni kör etmesine izin verme ve bugün işinin harika meyvelerinin tadını çıkarmanı engelleme.

5. YAPRAK

Hayat ve onu elde etmek için yapman gereken her şeyi elde etmek için ne istediğini çok net alan bir insansın. Bir şey teklif ettiğinde, onu elde edene kadar sonsuz, sevgi, irade ve özveri ile çalışıyorsun, hatta olumsuzlukların üzerinden geçiyorsun. Başarıya olan aşırı yönelimin seni diğer insanlarla biraz duyarsız ve mesafeli hale getirebilir ve bu tam olarak büyük zorluğunun yattığı yerdir. Hepimizin öğrenci ve öğretmen olduğumuzu unutma. Hiçbir karşılaşma tesadüfi değildir, hayatına giren her insandan öğrenecek bir şeyin vardır ve hayatına giren her insana öğretecek bir şeyin vardır. Bunu anladığında, hayatın daha yoğun, daha dolgun ve daha mutlu olacak.

6. YAPRAK

Neşeli bir insan olman, büyük riskler alabilmen ve yeni maceralarla ilgili her şeye özel bir ilgi duyman ile karakterize edilirsin: geziler, yeni işler, yeni deneyimler, vb. Çok yönlü olarak çok iyi gelişme yeteneğine sahipsin ve bu nedenle ilişkili olmasalar bile birçok nedene ve faaliyete dahil oluyorsun. Hayatı çok yoğun bir şekilde yaşıyorsun, bu yüzden birçok taahhütte bulunabilirsin ve bu senin büyük zorluğunun ortaya çıktığı yerdir. Zamanını ve enerjini daha iyi yönet. Hayatındaki öncelikleri tanımlaman ve zamanını iyi organize etmen önemlidir, böylece seninle ve başkalarıyla olan taahhütlerini kırmazsın. Bunu yaptığında, günlerin çok daha üretken, sakin ve tatmin edici olacaktır.

Parlak ışık kümesinin sırrı çözüldü Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım tatilde Binlerce kişi Berlin'e akın etti Arda Kural çamur banyosu yaptı! Bozkurt işareti yaparak er meydanına çıktılar Mücevher sanatçısından 100. yıla özel koleksiyon