Kişilik testi: Seçtiğiniz kaktüs karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor

Seçtiğiniz kaktüs ile karakter özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı. İşte seçtiğiniz kaktüse göre karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran karakter testi...

1. KAKTÜS

Olumsuz özelliğin: Otoriter 

Her zaman lider konumda olmak istersin. Bunun uğruna, en yakın insanların bile başının üzerinden geçmeye hazırsın. Etrafındaki herkesi boyun eğdirmeye çalışıyorsun. Herhangi bir reddetmeyi öfkeyle kabul edersin!

2 KAKTÜS

Olumsuz özelliğin: Açgözlülük 

Çok acı verici bir kâr arzun var. Her durumda kendine fayda sağlamaya çalışıyorsun. Ne pahasına olursa olsun mal edinmek sana olumlu duygular verir, ancak bunun sevinci kısa sürer.

3. KAKTÜS

Olumsuz özelliğin: Konuşkanlık

Sosyallik iyidir. Ancak, bunda ne zaman duracağını bilmek gerekir. Şimdi bir şey hakkında konuşmanın uygun olup olmadığını düşünmüyorsun. Kendini tutamazsın! Bir bakıma dedikodu yapmayı bile seviyorsun.

Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun Gizem Karaca’dan üzücü haber