Kimlikle gidilebilecek ülkeler nereler 2024? Hangi ülkeler vize, pasaport istemiyor?

Yurt dışına çıkma hayali kuran milyonlarca Türk vatandaş, hangi ülkelere vizesiz ve pasaportsuz, yalnızca T.C. kimlik ile gidilebileceğini araştırıyor. Türkiye'den 5 ükeye vizesiz ve pasaportsuz gitmek mümkün. Yurt dışına çıkma planınızı artık ertelemeyin. Valizinizi hazırlayın ve yalnızca kimliğinizle seyahat etmeye hazır olun. Peki, Kimlikle gidilebilecek ülkeler nereler 2024? Hangi ülkeler vize, pasaport istemiyor?

Son zamanlarda yurt dışına çıkmak hayal oldu. Türkiye'ye vize reddi veren ülkelere gidebilmek ise artık eskisi kadar kolay değil. Hal böyle olunca da vatandaşlar pasaportla gidilen ülkeleri tercih etmeye başladı. Fakat kimileri hala pasaporta sahip değil. Pasaport harç ücretlerinde yaşanan artış da başvuruları elbette etkiliyor. Bu durumda da yurt dışını görebilmek için tek çare kimlikle gidilebilen ülkeleri ziyaret etmek. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün sayfasında yer alan bilgiye göre; Türkiye'den 5 ülkeye pasaport olmadan gitmek mümkün. Peki, Kimlikle gidilebilecek ülkeler nereler 2024? Hangi ülkeler vize, pasaport istemiyor?


Narin Güran soruşturması genişletildi! Kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var Bir nişan daha yapınca sosyal medya karıştı Altın Almakta Geç Kalanlara Güzel Haberi Verdi Dünyanın en önemli sanatçılarının eserleri geliyor Hasat Başladı Yarısı Onun Yarısı Domuzların