Jandarmaya 'bildiğim ne varsa anlatacağım' dedi. Nevzat Bahtiyar böyle çözüldü

Türkiye Narin Güran cinayetinin aydınlatılmasını bekliyor. Narin Güran 21 Ağustos'ta kaybolmuş 8 Eylül Pazar günü bulunmuştu. Dere yatağına bir çuval içerisinde gizlenen Narin'in vücudu çürümeye yüz tutmuştu. Sağlıklı şekilde DNA alınamadı. Soruşturmada Nevzat Bahtiyar bazı deliller ve görüntülerin ortaya çıkmasıyla konuşmaya başladı. Bahtiyar'ın kendisini gözaltına almaya gelen jandarmaya ilk söylediği sözler tutanakta yer aldı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’da Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve cesedi 19 gün sonra dere yatağında bulunan Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın okul kamerasındaki görüntülerden yola çıkılarak yakalandığı ortaya çıktı. Okuldaki güvenlik kamerasındaki açıda Nevzat’a ait aracın görülmesi sonrasında hakim tepedeki askeri üs bölgesinin kamera görüntülerinin izlenmesiyle Bahtiyar evinde gözaltına alındı.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam İhaneti kayınvalidesi ortaya çıkardı! Bu burçlar parayı mıknatıs gibi çekiyor