İşte Narin cinayetiyle ilgili gözaltına alınanların listesi...

Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturmada kimlerin gözaltına alındığı araştırılıyordu. Gözaltına alınanların listesi ortaya çıktı. Gözaltına alınanların çoğu Narin'in akrabaları. İşte o liste...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili soruşturma sürüyor. Cinayete ilişkin gözaltına alınan 22 şüpheli bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, sorgusu başladı. Adliyeye sevk edilen 22 şüpheli arasında kimlerin olduğu netleşti. Şüpheliler arasında anne ve baba ile Narin’in amcaları, halası ve kuzenleri de bulunuyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturma kapsamında elde edilen bulguların, katillerin kim ya da kimler olduğuna yönelik önemli veriler içerdiğini söyledi. Gözaltına alınanların listesi ortaya çıktı. Acı gerçek gözler önüne sürüldü.

Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar İmamın neden ifadesinin alındığı belli oldu Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü Emekli Maaşları Yüzde 37 Düşecek. Uzman Açıkladı Kızılcık Şerbeti'nin afiş krizinde 2. perde!