İsrail'den Hizbullah'a bir ağır darbe daha: Hasan Nasrallah'tan sonra Nabil Kaouk da öldürüldü

İsrail Ordusu, Hizbullah'a bir ağır darbe daha indirdi. Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ı öldüren İsrail Hizbullah Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı Kabil Kaouk'u da öldürdü. İsrail Ordusu, Hizbullah yetkilisi Nabil Kaouk'un dün Beyrut'ta düzenlenen hava saldırısında öldürüldüğünü doğruladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlenen hava saldırısı hakkında açıklama yaptı. İsrail, dün akşam saatlerinde gerçekleşen operasyonda, bir Hizbullah yetkilisinin daha hedef alındığını duyurdu.

NABİL KAOUK ÖLDÜRÜLDÜ

Lübnan'ı havadan vurmaya devam eden İsrail, Nabil Kaouk'un öldürüldüğünü açıkladı.

IDF tarafından yapılan açıklamada, "Dün Beyrut'ta düzenlenen hava saldırısında Hizbullah Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı Kaouk öldürüldü." ifadelerine yer verildi. Hizbullah tarafından ise iddilara yönelik henüz bir açıklama gelmedi.

Narin Güran'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı! Cinsiyet değiştiren oğlu için duygusal mesaj Gece uyumadan önce 1 tane elma yerseniz... Altın Koza'da gözler Serenay Sarıkaya'daydı! İsrail'den Hizbullah'a bir ağır darbe daha Cinsel ilişki süresini uzatan yöntem bulundu